Who are we?

Som de två smått missanpassade norrlänningar vi är så kan vi inte vara så breda i våra förehavanden. Vi är inte på något sätt begåvade inom fotografi, men vi finner det vara en bra sysselsättning. Nya saker att göra välkomnas när man bor i ödemarken, därför kom vi på den smått obrillianta idén att starta en fotoblogg!



Annat som kan vara nödvändigt att veta är kanske vilka vi är. Elin (till vänster på kortet) är 18 år och läser livsmedelsprogrammet i Umeå. När vi fotograferar tillsammans så är det i regel just hon som blir utsatt av kamerans granskande lins, dock inte av någon speciell anledning.
Den svarthåriga varelsen på bilden går vanligtvis under namnet Chrillos. Även hon är 18 år, och läser samhällsprogrammet på distans. Oftast går hon att finna i säkerheten bakom kameran, men det händer att hon fastnar på något kort every now and then.

Vi tar kort både tillsammans och för oss själva, det är dock dom gemensamma fototillfällena som brukar vara dom mest kreativa. Vi har inga avancerade manicker, utan nöjer oss med en vanlig digitalkamera som gamla farmor skulle kunna manövra om hon velat. Vi har även bilder som är tagna med mobilkameror, webcams och dylikt. Vi är inte så besatta av skärpa, ljus och sådant, utan är mer för bilder som kan ses som intressanta. Förhoppningsvis kan ni finna något att uppskatta, om inte så har ni åtminstone lyckats slösa lite tid!

Vi har båda egna personliga bloggar, som ni kan besöka om ni har mycket fritid;
Elins blogg
Chrillos blogg

Åsikter

Lämna din åsikt här:

Namn:
Wanna be remembered?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0